Vinskåp Gamme Revelation - Eurocave by Cellier Vinskåp Elegance Studio - Transtherm by Cellier Sowine bordsvinskåp - Transtherm by Cellier Vin&O vinskåp - Transtherm by Cellier Vinskåp Prestige Eremitage - Transtherm by Cellier

Kataloger

Eurocave Group

Cellier är associerat med

 

NYHET!.....kontakta Cellier för mer info.

EuroCave lovar teknisk precision av de fem grundläggande parametrar som kännetecknar framgångsrikt bevarande av fina viner:

- Skydda vin från ljuset
- Erbjuda en konstant temperatur för att möjliggöra mognad och servering av vin
- Aktivera konstant ventilation- förnyelse av luft
- Bevara vin med hjälp av stabil hygrometri
- Eliminera vibrationer och erbjuda nödvändigt lugn för vinet att mogna

Tillverkad av högkvalitativt material med noggrant övervakande under hela produktionen, är våra skåp designade för att skydda dina viner mot all yttre påverkan, samtidigt som de mognar under optimala förhållanden. Observera att dessa skåp inte har något gemensamt med traditionella kylskåp som genererar en intensiv kyla, vilket kan torka ut korkar eller ännu värre, denaturera dina årgångsviner. Våra skåp tar hänsyn till alla nödvändiga villkor för bevarandet och mognaden av dina viner.

Varje behov har sin lösning ... oavsett om det gäller långvarig lagring av vin, lagring av ”färdiga” viner i rätt temperatur eller en blandning av båda funktionerna, - vinkännare erbjuds perfekta anpassade lösningar. De tekniska innovationerna, som utvecklats i nära samarbete med stora önologer, ger den mest nogräknade maximal komfort.

Våra vinskåp kombinerar modularitet och estetik för att erbjuda dig optimal ergonomi.

 • Förstärkt isolering:
  Väggarna i våra skåp är gjorda av tre på varandra följande termiska barriärer. De inre väggarna är gjorda av starka och luktfri isolerande stöttålig polystyren, som absorberar alla vibrationer från kompressorn. De robusta och estetiskt dekorativt ytterväggar förstärks i hörnen genom isolerande sektioner. Den tjocka hög densitet expanderande skummet som injiceras, säkerställer optimal isolering.
   
 • Automatisk temperaturkontroll:
  När omgivningstemperaturen stiger över den idealiska, startar en kylkrets som drivs av en mycket långsam kompressor. Kylkretsens spole, tillverkad av aluminium, är inbyggd i den bakre väggen av skåpet för en bättre temperaturfördelning. Vid eventuell temperatursänkning, aktiveras en elektrisk resistans, som är också den är inbyggd i den bakre väggen, och automatiskt höjs temperaturen.
   
 • Anpassad luftfuktighet:
  Flaskkorkar behöver särskilda hygrometriska förhållanden för att inte torka ut. Genom den termiska pumpen (en exklusivitet) kan fuktig luft erhållas automatiskt. Naturlig kondens på bakväggen indikerar ett hygrometriskt värde på mellan 55% - 80%.
   
 • Naturlig ventilation:
  För att undvika mögel som skulle generera dålig lukt och riskera försämring av korkana har vinskåpen naturlig permanent ventilation, baserad på samma princip som den termiska pumpen.
   
 • Frånvaro av vibrationer:
  Genom att välja långsamma och balanserade kompressorer samt frilägga dem från skåpens kropp elimineras alla kvarvarande vibrationer.
   
 • Vinskåpet:
  De fem så viktiga parametrarna för viners optimala utveckling och bevarande är tekniskt utvecklade för att ge Celliers vinskåp perfekta förhållanden i likhet med naturliga källare. Ditt vin kommer att förbättras för din och dina gästers optimala njutning. Materialens kvalité, displayfunktionerna och den tilltalande designen gör våra vinskåp till den idealiska lösningen för att skydda din dyrbara samling.

Kontakta Cellier

Fält markerade med * är obligatoriska.