Badrumsinredning / handfatsmöbel / kommod och handfat ur serie Menhir - Falper by Cellier Badkar och handfat ur serien Scoop - Falper by Cellier Badrumsinredning / handfatsmöbel / kommo och handfat ur serie Cocò - Falper by Cellier Handfat ur serien Peace Hotel - Falper by Cellier

Kataloger

Falper

Hur vill du ha ditt badrum? Elegant, modernt, utformat med en unikt original touch för att spegla din livsstil? Falpers badrumsmöbler, tvättställ, badkar och tillbehör är alla skapade och konstruerade individuellt - samt med storlek och layout efter dina behov.

Falpers badrumsprodukter är resultatet av ett framsynt teamwork som tar hänsyn till alla behov i en familj. Från designers arbete, till arkitekter och hantverkare som ingjuter sin egen unika identitet i varje objekt med en energi som omvandlas i former och proportioner som gör varje produkt till en omedelbar klassiker. Det finns elva serier som kännetecknas av stilar som skiljer sig från varandra men samtidigt andas 100% italiensk professionalism.

Det är produkter som drar blickarna till sig i alla miljöer med elegans och originalitet som sitt kännetecken.

Varje produkt är ett resultat av den senaste materialprocesstekniken och de senaste produktionsmetoderna. Varje panel är certifierad ekologisk, alla ytbehandlingar är helt vattenbaserade och all tillverkningsavfall återvinns.

Det blir som du är,och hur du vill leva. Det är Falper.


Kontakta Cellier

Fält markerade med * är obligatoriska.