Handfatstopp, skåp och hyllor Veat med handfat Marte Uno - Mastella by Cellier Badrumsmöbler / skåp / kommod ur serien Byte - Mastella by Cellier Badkar Party - Mastella by Cellier

Kataloger

Mastella

Mastella produkterna säljs under två separata varumärken. Mastella står för anpassningsbarhet och MastellaDesign för kreativitet.

Mastella fokuserar på att tillfredsställa specifika kundbehov genom att erbjuda skräddarsydda badrum med hög känsla för design. Kollektionen Byte är huvud produkten i Mastella varumärket. Kollektionen går utanför det traditionella och ger ett kraftfullt kreativt koncept för skapandet av personliga badrum.

MastellaDesign varumärket inriktar sig på kompletta badrum och ser möbler som en del av en samordnad miljö som kännetecknas av prestigefylld design med matchande badkar och duschar. MastellaDesign produkterna speglar de senaste trenderna och kombinerar design, kreativitet, kvalitet och funktionalitet. MastellaDesign leder fältet i att tolka de senaste trenderna med inspiration och idéer för en modern livsstil.

Mastella står för ”High Fashion produkter" och design som kombinerar kreativitet, kvalitet och funktionalitet. Hos Mastella hittar du badrumsmöbler och speglar samt badkar, duschar och tvättställ.


Kontakta Cellier

Fält markerade med * är obligatoriska.