Handfat Acquaio och blandare Crui - Lineabeta by Cellier Handfatsmöbel / kommod ur serien Canvera och handfat Acquaio - Lineabeta by Cellier Handfatsmöbel / kommod ur serien Canvera och handfat Acquaio - Lineabeta by Cellier Handfatsmöbel / kommod och hängskåp ur serien Canvera och handfat Acquaio - Lineabeta by Cellier

Kataloger

LineaBeta

Lineabeta har ägnat sig åt tillverkning av badrumstillbehör och badrumsmöbler i över 30 år och kan i dag ses som ett av de främsta varumärkena i Italien.

Fräscht, ungt, färgrikt, anpassningsbart, tillgängligt, okonventionellt men ändå enkelt på samma gång. Idén om ett badrum som är flexibelt, bekvämt och funktionellt där du kan göra vardagen enkel och spontan. Detta är Lineabeta.

Lineabeta kan ses både i offentliga och privata miljöer som skiljer sig i stil, smak och funktion- men alla med en koppling till vardagen.

Lineabeta strävar ständiga efter att få fram vackra och hållbara badrumsprodukter med rimliga priser vilket uppskattas av kunderna år efter år.

Hos Lineabeta hittar du allt från badrumstillbehör till blandare och badrumsmöbler. Det finns också ett antal olika serier som gör att du kan ge ditt badrum en enhetlig design.


Kontakta Cellier

Fält markerade med * är obligatoriska.