Badrumsinredning / handfat / badkar / blandare och dusch ur serie Mimi - Gessi by Cellier Badrumsinredning / handfat / blandare och toalettstol ur serie Mimi - Gessi by Cellier Badrumsinredning / handfat / badkar / blandare och dusch ur serie Mimi - Gessi by Cellier Badrumsinredning / handfat / blandare / toalettstol och dusch ur serie Mimi - Gessi by Cellier

Kataloger

Gessi ~ Bad

Gessi har designat och tillverkat exklusiva badrums- och köksblandare samt badrumsinredning i över 20 år. Idag är Gessi varumärket erkänt över hela världen för sin trendiga design i alla typer av livsmiljöer inklusive hotell, spa, yachter och privata bostäder.

Med ett utbud från blandare till sanitetsprodukter och t.o.m. dyrbara textilier till badrum - och luftrenare, har Gessi skapat en ny livsstil: en "design att upplevas, att bäras och andas". Faktum är att Gessis design involverar alla dina sinnen och därigenom kan du njuta av din egen personliga sfär som erbjuder en ny känsla av välbefinnande och en förnyad kontakt med ditt inre jag.

Gessis "Made in Italy" produkter tillverkas i harmoni med största hänsyn till miljön och användaren, vilket skapar en ny medvetenhet och uppskattning för design och fokuserar på produkternas charm och elegans så väl som deras estiska uppbyggnad.

Gessi produkterna har många anhängare bland arkitekter, inredningsarkitekter och livsstilsentusiaster utåtriktade, kreativa, dynamiska och innovativa individer som gillar att tänka utanför boxen. Med tiden har Gessi utvecklat ett eget formspråk som kännetecknas av desskarakteristiska linjer och dess uttryck för naturligt empatiskt primära former.

Extrem uppmärksamhet på detaljer, perfekt harmoni av konturer och proportioner och de resulterande rena linjerna är de egenskaper som gör varje Gessi produkt unik.

Med dessa individuella skapelser i åtanke har Gessi ägnat sig åt att erbjuda nya levande koncept med marknadens bredaste sortiment av tänkbara produkter i ett stort antal stilar, modeller och applikationslösningar. Detta möjliggör obegränsad frihet i utformningen av interiörer. Nya och oförutsägbara detaljer, liksom särskilda estetiska och tekniska produktegenskaper, skapar levande utrymmen med produkter som förbättrar människors liv där vardagliga aktiviteter får en helt ny dimension.

Gessi tror på innovation som ett sätt att uppfylla drömmar och förutse behov. Utan att begränsa sig i sitt uppfinnande av nya stilistiska lösningar för inredning och välbefinnande, lägger Gessi betoningen på miljön med ny teknik, nya produktionsprocesser och nya material.


Kontakta Cellier

Fält markerade med * är obligatoriska.